Kundunika produkter

Kundunika produkter

Kundunika lösningar  

Vi på Germ hjälper er gärna att hitta en lösning som möter ert specifika behov. Vi förstår att varje kund har sina unika utmaningar och mål, vilket kräver skräddarsydda och flexibla lösningar. Våra produkter kan vi anpassas eller byggas om efter just era krav. Allt från slangvindor där du kan välja att anpassa slangens längd, dimension och modell efter dina specifika behov till komplicerade specialanpassade pumplösningar. Vår förmåga att anpassa våra produkter, för att hitta en lösning som passar er, är något av vår styrka.  

 

Anpassade produkter blir kompletta utrustningar  

Vårt stora lager ger oss möjligheten att kombinera olika produkter till en utrustning. Vi erbjuder även möjligheten att kundanpassa artiklar med din organisations logotyper, vilket stärker och ökar synligheten för ert varumärke.  

 

Samarbete med industrins ledare 

Som originalleverantör till ett flertal företag inom tillverkningsindustrin, har vi etablerat oss som en pålitlig partner för OEM-kunder, av kundunika produkter. Vårt nära samarbete med ledande företag understryker vår kapacitet att leverera högkvalitativa utrustningar och artiklar som möter industrins höga standard. 

 

Innovation genom teknik  

För att säkerställa snabbhet och kostnadseffektivitet för våra skräddarsydda lösningar, använder vi oss av 3D-utskrifter. Med material som nylonPA12 kan vi snabbt producera specialanpassade specialadaptrar, vilket ger oss möjligheten att snabbt omsätta idéer till fysiska lösningar. 

 

Komplett tillverkningskapacitet 

Vårt nära samarbete med en fullt utrustad mekanisk verkstad, inklusive pulverlackering, möjliggör produktion av produkter i både stor och liten skala. Denna kapacitet garanterar att vi kan leverera både serietillverkade produkter och mindre specialbeställningar med samma höga kvalitetsstandard.  

Kontakta oss idag för att utforska hur vi kan skräddarsy en lösning för just dina behov. Med vår expertis, flexibilitet och innovationskraft är vi redo att ta ditt projekt till nästa nivå! 

 • Projektering

  Vi hjälper er från början till mål. 

  Ska ni bygga nytt eller bygga om, vi hjälper er med dimensionering av utrustning och layout på er verkstad, för bästa slutresultat! 

  Projekt
 • Montage & installation 

  Vi utför montage av all vår utrustning över hela vårt långa land.  

  Klicka på Montage för att läsa mer. 

  Montage

Pumputrustning Yamalube

Påfyllningsutrustning växelhus för Yamaha:s utombordsmotorer. Komplett utrustning som levereras till Yamaha nordens serviceverkstäder. Nippel 3D-utskriven i PA12 nylon.

Läs mer
Pumputrustning Yamalube

Några av våra OEM Partners

 • Komatsu Forest

 • SKF

 • Volkswagen Sverige

Exempel på kundunika

Default Description