Om oss

Germ AB är ett svenskt specialistföretag som tillhandahåller kvalitetsprodukter och helhetslösningar för professionell och miljöanpassad hantering av smörjmedel och vätskor. Företaget har funnits på marknaden i mer än 30 år och omsatte drygt 55 miljoner år 2023 och har idag 12 heltidsanställda. Germ AB satsar på snabba leveranser, oftast direkt från eget lager. Vi hjälper företag med deras behov att flytta smörjmedel och vätskor. Alltid med kunden i centrum. Med andra ord, hjälper vi folk att få ett bättre flyt i vardagen...

Om oss
 • Kunden i centrum

  Ett av våra främsta mål är att tillmötesgå kundens behov och förväntningar på bästa sätt och skapa lösningar som passar kunden.

 • Kompetent personal

  Vår personal är engagerad och kompetent samt har förmåga att förstå kundens och samhällets krav avseende miljö och kvalitet.

 • Leverans

  Germ tillhandahåller varor i rätt tid, på rätt plats och med bästa kvalitet.

 • Miljö & kvalitet

  Germ AB skall vara en ledande partner i Norden med ett brett sortiment inom området olja, fett, diesel och vätskehantering. Vår styrka är vår kunskap om kundanpassade system för säker oljehantering. För detta strävar vi hela tiden efter att erbjuda en hög servicegrad och tillgänglighet samt produkter som motsvarar högt satta miljö- och kvalitetskrav.

 • Kunden i centrum

  Vi strävar efter långsiktiga affärsrelationer. Därför ser vi det som helt avgörande att våra kunder ser oss som en bra leverantör. I klartext innebär det att vi alltid tar oss tid att hjälpa och råda våra kunder med den kunskap som vi besitter. Vår strävan är att upprätta en personlig kontakt med dig som samarbetspartner.

 • Ständiga förbättringar

  Vi arbetar för ständiga förbättringar i företagets samtliga processer. Genom att analysera och lära av tidigare misstag, siktar Germ på att uppnå bästa resultat redan från början. Vårt mål är upprätthålla högsta möjliga standard i vår bransch.

Vi som jobbar här

Har du frågor

Tveka aldrig att höra av dig, så hjälper vi till med era frågeställningar och funderingar.

Kontakta oss
Har du frågor