Projekt

Projekt

Germ: Din fullständiga partner från idé till realisering  

På Germ är vi medvetna om vikten av en väl genomförd projektering. Vi erbjuder ett heltäckande stöd genom hela projektets livscykel, från det initiala skedet av prospekt till leverans av en skräddarsydd verkstad. Vårt åtagande är att se till att varje projekt är unikt anpassat för att inte bara möta utan även överträffa era förväntningar! 

 

Anpassade lösningar från första steget  

Projektets inledning är det mest avgörande stadiet, där vi tillsammans identifierar vilka behov och funktioner som är nödvändiga för verkstaden. Varje projekt har en unik startpunkt. Antingen har ni som kund redan en klar vision om vilken utrustning som behövs, eller så utgår vi från en specifik kravspecifikation som ni som projektörer fått utställd av kunden. Vår roll är att vara lyhörda och flexibla genom hela processen. Ofta kan vi föreslå alternativa lösningar som inte bara optimerar verkstadens flöde utan också bidrar till en mer kostnadseffektiv drift. 

 Vi på Germ har era behov i fokus i allt vi gör. Varje projekt inleds med en detaljerad utredning av era specifika krav. Denna kritiska fas är avgörande för att vi ska kunna leverera exakt det ni förväntar er. En omfattande dialog hjälper oss att förstå era behov på djupet, vilket möjliggör att vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning som är anpassad till just er verksamhet. 

 Varje projekt är unikt, med Germs samlade erfarenheter står vi redo att vägleda er mot den optimala lösningen. Baserat på våra insikter och er vision, arbetar vi fram ett förslag som överensstämmer med era förväntningar. 

 

Interaktiv projektering  

Projekteringen på Germ är en dynamisk och interaktiv process. Vi engagerar oss helt i att förstå era behov och ambitioner samt den specifika miljön för ert projekt. Vi är experter på att navigera genom ansökningsprocesserna hos lokala myndigheter och tillämpa de regler och krav som är relevanta för ert projekt. 

 

Vår specialitet  

Vi specialiserar oss på att designa och bygga specialanpassade anläggningar inom vätskehantering. Från slangupprullare, pumpar, fluidmanagmentsystem, tankstationer, tvätthallar, centralsmörjning till i stort sett allt som rör förflyttning av media. Genom en grundlig förståelse och analys av era behov, kan vi leverera en nyckelfärdig lösning som inte bara uppfyller era förväntningar utan även ofta överträffar dem. 

 

Utförande och leverans  

Med Germ som partner är ert projekt i trygga händer från början till slut. Vi planerar och utför montage med noggrannhet och i samråd med er, för att upprätta en tidsplan som garanterar ett snabbt och effektivt genomförande. Vi kan även erbjuda montage för att säkerställa korrekt installation och funktion av utrustningen. Tillsammans med vårt erfarna montageteam och våra montagepartners har vi möjlighet att utföra montage över hela Sverige.  

Efter installationen kan vi även erbjuda utbildning för att era operatörer så de får den utbildning som krävs, för att effektivt hantera och underhålla utrustningen, vilket bidrar till en smidigare drift. 

 

Vårt engagemang  

Lyhördhet och fokus på kunden är hjärtat i vår verksamhetsfilosofi. Vi strävar efter att leverera optimala lösningar som gör dig som kund mer än nöjd. Vårt dedikerade engagemang för att uppfylla era behov garanterar ett långsiktigt partnerskap, där ni kan förlita er på oss år efter år. Hos Germ är vi inte bara era projektörer och leverantörer – vi är era partners. 

 • Montage & installation 

  Vi utför montage av all vår utrustning över hela vårt långa land.  

  Klicka på Montage för att läsa mer. 

  Montage
 • Specialanpassade produkter 

  Visste ni, att vi tar fram produkter, anpassade för era behov, brandade med er logotype. 

  Klicka på länken för att läsa mer. 

  Kundunika produkter 

Motorcentralen Umeå, nya Audi

Installation och integration av fluidmanagementsystemet Lubemaster.

Läs mer
Motorcentralen Umeå, nya Audi

Du kan räkna med

Default Title

Default Description