Batteridriven Fettspruta 20 Volt MLS-skruvpatron

FPB-821
Finns i lager
8 315,00 kr
(C) Exkl. moms

Ladda ner PDF
Batteridriven fettspruta från SKF - Lincoln som levererar en konstant mängd fett så länge avtryckaren hålls inne. Integrerad digital fettmätare och digital indikator för batterinivå som visas i multifunktions-LCD displayen. Ger ett högt tryck för att rensa upp igensatta kopplingar. Innovativt pumpfilter för att förhindra att smuts tränger in. Fett upp till penetrationsklass NLGI 2 kan användas. Laddare och ett batteri ingår, samt väska. Vikten är med ett batteri.Denna modell är utrustad med både MLS-skruvpatron hållare och original hållaren, vilket gör att denna fettspruta klarar av MSL-skruvpatron även kallat Lube Shuttle, 400 g patron och lösfett. MLS-skruvpatron hållaren ryms inte i originalväskan utan levereras vid sidan om.
Läs mer

Du kanske också gillar

Beskrivning

Batteridriven fettspruta från SKF - Lincoln som levererar en konstant mängd fett så länge avtryckaren hålls inne. Integrerad digital fettmätare och digital indikator för batterinivå som visas i multifunktions-LCD displayen. Ger ett högt tryck för att rensa upp igensatta kopplingar. Innovativt pumpfilter för att förhindra att smuts tränger in. Fett upp till penetrationsklass NLGI 2 kan användas. Laddare och ett batteri ingår, samt väska. Vikten är med ett batteri.

Denna modell är utrustad med både MLS-skruvpatron hållare och original hållaren, vilket gör att denna fettspruta klarar av MSL-skruvpatron även kallat Lube Shuttle, 400 g patron och lösfett. MLS-skruvpatron hållaren ryms inte i originalväskan utan levereras vid sidan om.



Produktdetaljer

Modell
Batteridriven fettspruta
Vikt
2,9 kg
För förpackning
400 g MLS-skruvpatron
Munstycke
4-backsmunstycke
Utlopp
Slang 914 mm
Kapacitet
170 g/min
Max Tryck
689 bar
Batteri
20 V 1500 mAh Li-Ion
Laddningstid ca
1,5 timme
Sökord
FPB821

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer