Påfyllningspump Centralsmörjsystem 16-20 kg proffs

CP19
Beställd till lager
4 690,00 kr
(C) Exkl. moms

Ladda ner PDF
CP19 är en handdriven påfyllnadspump för i första hand fett i centralsmörjningssystem men även för påfyllnad av andra trögflytande oljor och fetter. Pumpen är av högsta kvalitet fabrikat RAASM och tillverkad för att användas i ”tuffa miljöer” . 6 års produktgaranti på pump. Pumpen levererar hela 50 g per slag vilket kan förändras vid ändring av utväxling 1:8 cm 2:11 cm 3:14 cm slaglängd på kolvstång. 3 olika lägen för spak om utväxlingen vill ändras tex vid extra ”trögt fett”. Täcklock för både plåt och plasthinkar. Förskruvning mellan pump och fatlock i metall. Med snabbkoppling hona på slang och medföljande hane. Två möjligheter till upphängning av slangen i övre delen av pumpen eller i snabbkopplingshane ...
Läs mer

Du kanske också gillar

Beskrivning

CP19 är en handdriven påfyllnadspump för i första hand fett i centralsmörjningssystem men även för påfyllnad av andra trögflytande oljor och fetter. Pumpen är av högsta kvalitet fabrikat RAASM och tillverkad för att användas i ”tuffa miljöer” . 6 års produktgaranti på pump. Pumpen levererar hela 50 g per slag vilket kan förändras vid ändring av utväxling 1:8 cm 2:11 cm 3:14 cm slaglängd på kolvstång. 3 olika lägen för spak om utväxlingen vill ändras tex vid extra ”trögt fett”. Täcklock för både plåt och plasthinkar. Förskruvning mellan pump och fatlock i metall. Med snabbkoppling hona på slang och medföljande hane. Två möjligheter till upphängning av slangen i övre delen av pumpen eller i snabbkopplingshane på locket. Detta är en riktig proffs produkt för centralsmörjnings påfyllning. 


Önskas modell med följelock se CP19F

Pumpen har 3 utväxlingslägen som ger:
 Läge 1 = ca 50 g/slag
 Läge 2 = ca 80 g/slag
 Läge 3 = ca 100 g/slag

Vilket betyder att pumpen går lätt i läge 1 och tyngre i läge 3

Utrustningen levereras med svart slang, några av exempelbilderna är med grön slang. Fatlocket kommer utan Germ loggan. Önskas egen logetyp hjälper vi självklart till med det.

Produktdetaljer

För Vätskor
Fett
Drivkälla
Handkraft
För förpackning
16-20 kg
Kapacitet
50-100 g/slag
Pumprör Ø
38 mm
Pumprör längd
575 mm
Pump
Handdriven pump
Handtag
Ja
Slang längd
2,0 m
Slang Ø
1/2"
Lock passar Ø
285-330 mm
Snabbkoppling utvändig
G1/8"
Följelock
Nej
Art nr
CP19
Sökord
Centralsmörjningspåfyllare

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer