Bergman & Beving förvärvade den 1 feb upp Germ AB, all verksamhet fortgår som vanligt och beställningar skickas precis som tidigare.

Sugsprutor

Välj underkategori

Manuella sugsprutor för tömning av främst olja. Många av modellerna fungerar även för andra vätskor. Kontakta våra kunniga innesäljare för rådgivning.

Available
Sugsprutor

Sugpump i stål medlang, 0,5 liter

ST500S
151,50 kr (A)
Sugpump för tömning och påfyllning av framför allt oljor, t.ex mindre behållare, växelhus, etc. Pumparna är tillverkade i stål.
Available
Sugsprutor

Sugpump i stål med slang, 1,0 liter

ST1000S
243,00 kr (A)
Sugpump för tömning och påfyllning av framför allt oljor, t.ex mindre behållare,växelhus, etc. Pumparna är tillverkade i stål. 
Available
Sugsprutor

Sug- och påfyllningspump i polycarbonat

SP500
450,00 kr (A)
Sug- och påfyllningspump av hög kvalité i genomskinligt polycarbonat, samma material som används för skyddsglasögon. Avseed för olja och liknande. 300 mm flexibel sugslang ingår. Längd utan slang 310 mm. ​
Available
Sugsprutor

Sugpump med slang, 1,0 liter, PTFE

HV1000-DS
1 080,00 kr (C)
För tömning av t.ex. olja, bensin, glykol, bromsvätska där volymerna och behållarna inte är så stora. Pumpen lämpar sig för påfyllning/tömning där man vill ha relativt noggrann kontroll av mängden. Tätningar av PTFE. Två skalor med 50 ml:s steg, en avsedd för tömning och en för påfyllning.
Available
Sugsprutor

Sugpump 100 ml med 1 mässing/ neopren

44520
435,00 kr (A)
För tömning eller överföring av t.ex. olja, bensin, glykol, vatten, där volymerna inte är så stora. Material som kommer i kontakt med vätskan är mässing, polyeten och neopren.
Available
Sugsprutor

Sugpump med rör,0,96 liter, PTFE

HP1000-UVR
978,00 kr (C)
För tömning av t.ex bensin, glykol, bromsvätska där volymerna och behållarna inte är så stora. Pumparna är tillverkad i aluminium och har tätningar av PTFE. Längd med sugrör 250 mm,
Available
Sugsprutor

Sugpump med rör 0,55 liter, PTFE

HP500-UVR
861,00 kr (C)
För tömning av t.ex bensin, glykol, bromsvätska där volymerna och behållarna inte är så stora. Pumparna är tillverkad i aluminium och har tätningar av PTFE. Längd med sugrör 300 mm,
Available
Sugsprutor

Sug/tryckpump 350 ml

SG-20
655,00 kr (A)
För tömning eller överföring av t.ex. olja, bensin, glykol, vatten, bromsvätska där volymerna inte är så stora. Pumpen lämpar sig för påfyllning/tömning av en mängd vätskor.Tätningar av viton. Material som kommer i kontakt med vätskan är aluminium, mässing, PVC och viton. Sug / tryckslang L= 2x1200 mm.

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer