Uppsamlingskärl 1 fat polyeten 230l

14-0220
Finns i lager
3 150,00 kr
(C) Exkl. moms

Ladda ner PDF
Uppsamlingskärl för ett fat. Uppsamlingskar för ca 230 liter olja. Används som säkerhetsbehållare om ett läckage skulle uppstå. Om man är i behov av att flytta uppsamlingskärl rekommenderas att man ställer uppsamlingskärlet på en EUR-pall. Uppsamlingskärlet håller samma mått som en EUR-pallen. Behållaren är tillverkad helt i polyeten. Kan användas för oljor och en mängd kemikalier, samt Adblue. Uppsamlingskärl kan även kallas miljöpall och fatställ.Allmän infoEtt uppsamlingskärl ska rymma innehållet i den största behållaren, 100% samt 10% av resterande behållare.
Produktdetaljer

Du kanske också gillar

Beskrivning

Uppsamlingskärl för ett fat. Uppsamlingskar för ca 230 liter olja. Används som säkerhetsbehållare om ett läckage skulle uppstå. Om man är i behov av att flytta
uppsamlingskärl rekommenderas att man ställer uppsamlingskärlet på en EUR-pall. Uppsamlingskärlet håller samma mått som en EUR-pallen. Behållaren är tillverkad helt i polyeten. Kan användas för oljor och en mängd kemikalier, samt Adblue. Uppsamlingskärl kan även kallas miljöpall och fatställ.


Allmän info
Ett uppsamlingskärl ska rymma innehållet i den största behållaren, 100% samt 10% av resterande behållare.




Produktdetaljer

Material
Plast Polyeten
Avsedd för
1 st fat
Höjd
330 mm
Längd
1205 mm
Bredd
805 mm
Sökord
140220
Miljöpall
Uppsamlingskärl

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer