Dieseltank 200 l i aluminium med 12V ADR låg model

TECAL200-12V
Beställd till lager
18 525,00 kr
(G)
Vår flaklockstank i aluminium är en säker, smidig hjälpreda på arbetsplatsen. Tanken är lågbyggd vilket gör att den passar de flesta pickupper med flaklock eller jalusi. Det lätta materialet gör stor skillnad på till exempel ditt flak, med minskat slitage på ditt fordon och mer plats över till annan utrustning. Tanken har 1" påfyllning och nivåmätare. Extra uttag till vänster om pumpen för att t ex koppla på en tema snabbkoppling för att suga ur tanken från en maskin.De fyra handtagen underlättar lyft, och det lätta materialet gör stor skillnad i vikt på till exempel pickupflaket; något som i sin tur minskar slitaget på ditt fordon. Pumpen är frontmonterad för lättare åtkomst, medan hållarna till tankningsslangen och di...
Läs mer

Beskrivning

Vår flaklockstank i aluminium är en säker, smidig hjälpreda på arbetsplatsen. Tanken är lågbyggd vilket gör att den passar de flesta pickupper med flaklock eller jalusi. Det lätta materialet gör stor skillnad på till exempel ditt flak, med minskat slitage på ditt fordon och mer plats över till annan utrustning. Tanken har 1" påfyllning och nivåmätare. Extra uttag till vänster om pumpen för att t ex koppla på en tema snabbkoppling för att suga ur tanken från en maskin.

De fyra handtagen underlättar lyft, och det lätta materialet gör stor skillnad i vikt på till exempel pickupflaket; något som i sin tur minskar slitaget på ditt fordon. Pumpen är frontmonterad för lättare åtkomst, medan hållarna till tankningsslangen och dieselhandtaget kan placeras där det passar dig bäst.

UN-/ADR-certifierade tankar av plast har en begränsning på upp till fem år. Eftersom vår flaktank är byggd helt i aluminium föreligger inget sådant bäst före-datum. Tanken är mönsterskyddad i EU och Norge.

Dokument
Broschyr

Produktdetaljer

För Vätskor
Diesel
Modell
Mobil
Kapacitet fritt utlopp
36 l/min
Vikt
49,0 kg
Tank Volym
200 liter
Pump
Elektrisk 12 V
Mått (LxBxH)
1030x730x450 mm
Utloppslang
4,0 m
Material tank
Aluminium
Pistolventil
Automathandtag
Volt
12 V
Batterikabel
4,0 m kabel med batteriklämmor
Klassning
ADR 6.5.4.4.1 b
Sökord
101520
Dieseltankar
TECAL20012V

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer