Bergman & Beving förvärvade den 1 feb upp Germ AB, all verksamhet fortgår som vanligt och beställningar skickas precis som tidigare.

Purekeys Hygieniskt Tangenbord USB Compact

HYG400567
Beställningsvara
2 230,00 kr
(D)
Hygieniskt tangentbord som är lätt att desinficera. Perfekt för den gemensamma arbetsstationen.Senaste modellen av Purekeys tangentbord har raka istället för rundade hörn samt en fast upphöjning i bakkant som ger en 6-gradig lutning och en ergonomisk skrivställning. Purekeys är ett mekaniskt tangentbord som är mycket användarvänligt. Det har en helt slät silikonyta som är lätt att rengöra. Purekeys har mekaniska knappar under silikonytan vilket gör att trots den släta ytan får man känslan av att trycka på ett vanligt tangentbord. Purekeys är tillverkad med vattensäker teknologi (IP66),  den släta ytan av silikon torkas lätt av med valfritt desinficeringsmedel. För enkel och effektiv rengöring finns det en knapp som tillfälligt...
Läs mer

Tillbehör

Beskrivning

Hygieniskt tangentbord som är lätt att desinficera. Perfekt för den gemensamma arbetsstationen.

Senaste modellen av Purekeys tangentbord har raka istället för rundade hörn samt en fast upphöjning i bakkant som ger en 6-gradig lutning och en ergonomisk skrivställning. Purekeys är ett mekaniskt tangentbord som är mycket användarvänligt. Det har en helt slät silikonyta som är lätt att rengöra. Purekeys har mekaniska knappar under silikonytan vilket gör att trots den släta ytan får man känslan av att trycka på ett vanligt tangentbord. Purekeys är tillverkad med vattensäker teknologi (IP66),  den släta ytan av silikon torkas lätt av med valfritt desinficeringsmedel. För enkel och effektiv rengöring finns det en knapp som tillfälligt stänger av tangentbordet. Efter några år kan man vid behov byta ut silikonöverdraget. Usb-anslutet. 

Lämplig för t ex industrin, verkstäder eller vid gemensamma arbetsstationer.

-USB anslutning (190cm kabel)
-Mekaniska knappar under silikonytan - Bra skrivkänsla
-Cleanknapp som låser knapparna vid rengöring
-Storlek 377 x 163 x 35mm
-Fungerar med alla  microsoft windows baserade PC:s
-2 års garanti
Dokument
Produktblad

Produktdetaljer

4 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer