Bergman & Beving förvärvade den 1 feb upp Germ AB, all verksamhet fortgår som vanligt och beställningar skickas precis som tidigare.

  • På rea!

Spilloljebehållare sug- & gravidation 90 l förkam.

44091
Beställningsvara
10 605,00 kr
(C)
Modell med höj- och sänkbar uppsamlingsskål. Visuell kontroll av den uppsugna mängden genom det genomskinliga nivåröret. Tömning av behållarna kan ske alternativt via tryckluftstömning, gravitation eller pumpas ut med pump placerad på enheten eller externt placerad sugpump. Stor tratt med filter för att smuts inte ska följa med ner i uppsamlingskärlet. Kan användas under lyftar eller i gropar. Kan användas för att med vakuum suga ut spillolja från fordon. Undertryck genereras av en ejektor (drivs av tryckluft 6,5-7 bar). Enheten behöver inte vara ansluten till tryckluften efter det att vakuum genererats. Levereras med en sug-sondsats bestående av 6 sugsonder och 3 adaptrar, se bild.Denna modell kan tömma fordon både med gravitation oc...
Läs mer

Beskrivning

Modell med höj- och sänkbar uppsamlingsskål. Visuell kontroll av den uppsugna mängden genom det genomskinliga nivåröret. Tömning av behållarna kan ske alternativt via tryckluftstömning, gravitation eller pumpas ut med pump placerad på enheten eller externt placerad sugpump. Stor tratt med filter för att smuts inte ska följa med ner i uppsamlingskärlet. Kan användas under lyftar eller i gropar.

Kan användas för att med vakuum suga ut spillolja från fordon. Undertryck genereras av en ejektor (drivs av tryckluft 6,5-7 bar). Enheten behöver inte vara ansluten till tryckluften efter det att vakuum genererats. Levereras med en sug-sondsats bestående av 6 sugsonder och 3 adaptrar, se bild.

Denna modell kan tömma fordon både med gravitation och vakuum. Levereras med transparent 8 liters vakuumbehållare ”förkammare”,en fördel om man vill kontrollera det man sugit ur fordonet.


Dokument
Katalog 46-47.pdf
Katalog 42-43.pdf

Produktdetaljer

För Vätskor
Spillolja
Modell
Spilloljevagn
Avsedd för
Verkstadsgolv
Vikt
42,1 kg
Tank Volym
90 l
Förkammare
8 liter
Sugslang
2 m
Ljudnivå
75 dB
Maximal tömningskapacitet
75 l
Uppsamlingsskål
15 l
Tömningsslang
2 m
Max tryck tömning
0,5 bar
Mått (A-B-C)
62-42-166 cm
Max höjd med skål
188 cm
Lufttryck för trycksänkning
6,5-7 bar
Tid för trycksänkning
2,5-3 min
Sugkapacitet hastighet
1,5-2 min
Total sugkapacitet
60-65 liter
Arbets temp oljan
70-80 °C
Får ej användas för
Broms-, explosiva eller korrosiva vätskor
Sökord
Oljesug
Spilloljevagn
Vakuumsug

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer