Elektroniskt Mano-X typ MGV

5633253
Finns i lager
1 625,00 kr
(C) Exkl. moms

Ladda ner PDF
Givare för överfyllningsskydd och för elektronisk nivå-övervakning. Givarens kännande element utgörs av en termistor av PTC-typ. PTC = positiv temperatur koefficient, innebär att termistorn då den genomflyts av en egensäker ström, ökar sin resistans samtidigt som temperaturen i termistorn stiger.Eftersom termistorn endast kan uppnå sin högre temperatur då den befinner sig i luft eller gas kan förstärkaren, vilken är ansluten till termistorn, avgöra om termistorn befinner sig i luft, gas eller vätska.Givaren är designad för användning i Ex-Zon.Termistorgivare med R1/2”-anslutning i mässing med integrerad överfyllnadsskyddskontakt för direkt anslutningen till tankbil.Längdjustering utföres enkelt genom en smidig teleskopfunkti...
Läs mer

Beskrivning

Givare för överfyllningsskydd och för elektronisk nivå-övervakning. 

Givarens kännande element utgörs av en termistor av PTC-typ. PTC = positiv temperatur koefficient, innebär att termistorn då den genomflyts av en egensäker ström, ökar sin resistans samtidigt som temperaturen i termistorn stiger.

Eftersom termistorn endast kan uppnå sin högre temperatur då den befinner sig i luft eller gas kan förstärkaren, vilken är ansluten till termistorn, avgöra om termistorn befinner sig i luft, gas eller vätska.

Givaren är designad för användning i Ex-Zon.

Termistorgivare med R1/2”-anslutning i mässing med integrerad överfyllnadsskyddskontakt för direkt anslutningen till tankbil.

Längdjustering utföres enkelt genom en smidig teleskopfunktion, justeringslängder typ GOJ: 125-170 mm.
Givaren är främst avsedda för gårdscisterner / farmartankar och kan användas för utomhuscisterner innehållande bensin, diesel, eldningsolja-1 samt fotogen.

Givaren är ej lämpliga att användas i etanol eller metanol.

Ersätter Mano-X MGV 5633252


Produktdetaljer

4 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer