Bergman & Beving förvärvade den 1 feb upp Germ AB, all verksamhet fortgår som vanligt och beställningar skickas precis som tidigare.

Matrix mjukvara Premier

256634
Finns i lager
20 245,00 kr
Mjukvara premium som installeras på en lokal dator där Matrix ska köras.Information MatrixEtt modernt och flexibelt radio system för påfyllnad och lagerstyrning av oljeprodukter samt ren glykol. Matrix är ett användarvänligt och erbjuder en enastående flexibilitet . Mycket lätt att anpassa till just Era unika behov för kontroll av olja och glykol. Med MATRIX får Ni full kontroll över oljeförbrukningen. Med MATRIX är det enkelt att skräddarsy en funktion som passar just Era behov. Systemet är trådlöst, vilket göra det enkelt att installera. MATRIX kan med fördel installeras i såväl befintliga som nya anläggningar och som tillval integreras i befintliga ekonomisystem. MATRIX ger möjlighet att installera upp till 8 st transievrar, 30...
Läs mer

Beskrivning

Mjukvara premium som installeras på en lokal dator där Matrix ska köras.

Information Matrix
Ett modernt och flexibelt radio system för påfyllnad och lagerstyrning av oljeprodukter samt ren glykol. Matrix är ett användarvänligt och erbjuder en enastående flexibilitet . Mycket lätt att anpassa till just Era unika behov för kontroll av olja och glykol. Med MATRIX får Ni full kontroll över oljeförbrukningen. Med MATRIX är det enkelt att skräddarsy en funktion som passar just Era behov. Systemet är trådlöst, vilket göra det enkelt att installera. MATRIX kan med fördel installeras i såväl befintliga som nya anläggningar och som tillval integreras i befintliga ekonomisystem. MATRIX ger möjlighet att installera upp till 8 st transievrar, 300 st utloppsmätare, 50 st tankar med övervakning och upp till 1000 st användare.

Teknisk spec
Max antal transceiver 8 st
Max antal mätare 300 st
Max antal tankkontroller 50 st
Klient pc i nätverk 300 st
Max antal användare 1000 st


Dokument
Matrix.pdf

Produktdetaljer

Model
Mjukvara
System
Matrix

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer