Bergman & Beving förvärvade den 1 feb upp Germ AB, all verksamhet fortgår som vanligt och beställningar skickas precis som tidigare.

Hävstångspump TUBI3 MLS-skruvpatron, slang 300 mm

MLS-TUBI3 S34
Finns i lager
694,00 kr
(C)
Välbalanserad hävstångspump för MLS-skruvpatron i helt ny design som bygger på vacuumprincipen. Patronen skruvas fast i pumphuvudet, vilket gör att det kan bildas vacuum då pumpen börjar användas. Pumpen har ett bakstycke med en enklare fjäder, som kan användas som hjälp för att underlätta frammatningen, framförallt om det är kallt och om man önskar att smörja i ett snabbare tempo än man kan göra om bakstycket inte används. Denna konstruktion gör smörjningen både enklare och renare att jobba med. .Hävstångspumpen kan manövreras med bå;de en eller två händer.  OBS: Denna pump går endast att använda tillsammans med MLS skruvpatron även kallat Lube Shuttle. Fett upp till penetrationsklass NLG 2 kan användas. Hävstångspum...
Läs mer

Beskrivning

Välbalanserad hävstångspump för MLS-skruvpatron i helt ny design som bygger på vacuumprincipen. Patronen skruvas fast i pumphuvudet, vilket gör att det kan bildas vacuum då pumpen börjar användas. Pumpen har ett bakstycke med en enklare fjäder, som kan användas som hjälp för att underlätta frammatningen, framförallt om det är kallt och om man önskar att smörja i ett snabbare tempo än man kan göra om bakstycket inte används. Denna konstruktion gör smörjningen både enklare och renare att jobba med. .Hävstångspumpen kan manövreras med bå;de en eller två händer.  OBS: Denna pump går endast att använda tillsammans med MLS skruvpatron även kallat Lube Shuttle. Fett upp till penetrationsklass NLG 2 kan användas. Hävstångspump kallas även fettspruta.
Produktdetaljer

Modell
2-hands fettspruta
Vikt
1,2 kg
Påfyllningsnippel Ø
Ingen
För förpackning
400 g MLS-skruvpatron
Munstycke
4-backsmunstycke
Utlopp
Slang 300 mm
Kapacitet
1,0 cm³/slag
Max Tryck
500 bar
Anslutningsgänga inv
G1/8"
Sökord
MLSTUBI3S34

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer