Batteridriven fettspruta 12 Volt MLS-skruvpatron

FPB-813
Finns i lager
5 180,00 kr
(J)

Batteridriven fettspruta från SKF - Lincoln som är designad för att minimera belastningen vid smörjningen. Levererar en konstant mängd fett så länge avtryckaren hålls inne. Ger ett högt tryck för att rensa upp igensatta kopplingar. Innovativt pumpfilter för att förhindra att smuts tränger in. Ventil för att underlätta avluftningen vid patronbyte. Inbyggd LED-lampa för att lysa upp vid mörka utrymmen. Fett upp till penetrationsklass NLGI 2 kan användas. Laddare och ett batteri ingår, samt väska. Vikten är med ett batteri.Denna modell är utrustad med både MLS-skruvpatron hållare och original hållaren, vilket gör att denna fettspruta klarar av MSL-skruvpatron även kallat Lube Shuttle, 400 g patron och lösfett. MLS-skruvpatron hål...
Läs mer

Beskrivning

Batteridriven fettspruta från SKF - Lincoln som är designad för att minimera belastningen vid smörjningen. Levererar en konstant mängd fett så länge avtryckaren hålls inne. Ger ett högt tryck för att rensa upp igensatta kopplingar. Innovativt pumpfilter för att förhindra att smuts tränger in. Ventil för att underlätta avluftningen vid patronbyte. Inbyggd LED-lampa för att lysa upp vid mörka utrymmen. Fett upp till penetrationsklass NLGI 2 kan användas. Laddare och ett batteri ingår, samt väska. Vikten är med ett batteri.

Denna modell är utrustad med både MLS-skruvpatron hållare och original hållaren, vilket gör att denna fettspruta klarar av MSL-skruvpatron även kallat Lube Shuttle, 400 g patron och lösfett. MLS-skruvpatron hållaren ryms inte i originalväskan utan levereras vid sidan om.


Produktdetaljer

Vikt
2,9 kg
För förpackning
400 g MLS-skruvpatron
Modell
Batteridriven fettspruta
Munstycke
4-backsmunstycke
Utlopp
Slang 762 mm
Kapacitet
76 g/min
Max Tryck
517 bar
Batteri
12 V 1500 mAh Li-Ion
Laddningstid ca
40 min
Sökord
FPB813

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer