Never stop 10 liter, AutoStop

2610RED
Finns i lager
214,00 kr
(C)
Never Stop med autostop plast 10lit Röd 700g Bensindunk med AutoStopfunktionen i pipen. AutoStop funktionen gör att man minskar risken för överfyllning vid tankning. AutoStop stoppar upp flödet ut från dunken när bränslet kommit upp i nivå; med pipen. Autostop funktionen för hindrar baktändning i dunken om olyckan är framme och det börjar brinna med sitt inbyggda flamspärr.Never Stop Bensindunk 10L är testad och certifierad för ett övertryck på 250 kPa, vilket är UN:s högsta märkning. Detta motsvarar 2,5 Bar.
Produktdetaljer

Tillbehör

Beskrivning

Never Stop med autostop plast 10lit Röd 700g Bensindunk med AutoStopfunktionen i pipen. AutoStop funktionen gör att man minskar risken för överfyllning vid tankning. AutoStop stoppar upp flödet ut från dunken när bränslet kommit upp i nivå; med pipen. Autostop funktionen för hindrar baktändning i dunken om olyckan är framme och det börjar brinna med sitt inbyggda flamspärr.


Never Stop Bensindunk 10L är testad och certifierad för ett övertryck på 250 kPa, vilket är UN:s högsta märkning. Detta motsvarar 2,5 Bar.

Produktdetaljer

För Vätskor
Bensin
Diesel
Kategori
Dunk
Vikt
700 g
Tank Volym
10 liter
Mått (BxDxH)
310x160x270 mm
Mätfönster
Ja
Sökord
Bensindunk
Dieseldunk
Dunk

10 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer