Arbetsgolv 35 liter byggbart

15-035
Beställd till lager
1 525,00 kr
(C) Exkl. moms

Ladda ner PDF
Arbetsgolv helt i polyeten, för uppställning och uppsamling om läckage skulle uppstå. Enheterna kan ställas samman så att ett större golv uppnås. Kan med fördel användas som uppställningsplats för transportabla utrustningar. Används som säkerhetsbehållare om ett läckage skulle uppstå. Avtagbar gallerdurk för enkel rengöring. Kan användas för oljor och en mängd kemikalier.Önskar ni förslag på komplett arbetsgolv kontakta oss. Ska flera golvmoduler sättas samman till ett golv rekommenderar vi att man köper till monteringskit, se rekommenderade tillbehör nedan. Detta för att få ett stabilare slutresultat.
Produktdetaljer

Beskrivning

Arbetsgolv helt i polyeten, för uppställning och uppsamling om läckage skulle uppstå. Enheterna kan ställas samman så att ett större golv uppnås. Kan med fördel användas som uppställningsplats för transportabla utrustningar. Används som säkerhetsbehållare om ett läckage skulle uppstå. Avtagbar gallerdurk för enkel rengöring. Kan användas för oljor och en mängd kemikalier.

Önskar ni förslag på komplett arbetsgolv kontakta oss. 
Ska flera golvmoduler sättas samman till ett golv rekommenderar vi att man köper till monteringskit, se rekommenderade tillbehör nedan. Detta för att få ett stabilare slutresultat.





Dokument
Broschyr.pdf

Produktdetaljer

Höjd
180 mm
Längd
800 mm
Bredd
400 mm
Volym
35 liter
Total vikt kapacitet
160 kg

5 andra produkter i samma kategori:

Germ.se använder cookies för att sidan ska visas korrekt
för dig som besökare. Fortsätter du använda våra
tjänster förutsätter vi att du godkänner användningen
av cookies, i enlighet med vår integritetspolicy. Läs mer